Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, april 04, 2007

... och vinnaren är ...

... The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman (eller vad namnet numera kan vara). Som tack för sin inspirerande fråga, som fick mig att springa ut i köket och leta efter sardeller, utses hon med omedelbar verkan till Veckans Matnörd.
Ja, det är sant. Ibland behöver det inte vara svårare än så att upphöjas till denna oerhörda ära. Jag förstår att många av er som förgäves gissat på wolfberries och svettats över okända matmurvlar gnisslar tänderna nu. Men vem har sagt att livet är rättvist?
I eftermiddag utlovas en mer utförlig redogörelse för sardellens smakkamrater och lite tips till påsk. Tills vidare länkar jag till skåpmat.
Johans sardellgucka till trista tomater. Raketmiddag med tonfisk. Lista på livsnödvändigheter. En beskäftig anvisning om hur caesarsallad ska lagas.
Spring nu bums och bunkra sardeller allesammans!

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Louise sa...

Hej Lisa,
Jag lagade din supergoda palsternackssoppa med kokosmjölk, som du hade recept på i Svenskan. Nu hittar jag inte receptet och inte på tasteline heller. Och jag hade ju tänkt laga den i påsk. Vet du möjligen var det finns?

10:05  
Blogger Lisa sa...

Skicka din mejladres så kommer receptet!

10:29  
Blogger Gitto sa...

"The blogger once again known as ensamma mamman" kanske? Helt rätt vinstval, framför allt eftersom jag själv är galet sugen på sardeller!

15:32  
Blogger The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Tack för den enorma ära som har vederfarits mig. Något oväntat, på gränsen till orättvist.
The Blogger who always has been known as TBFKAEM (sedan jag slutade kalla mig för ensamma mamman, i varje fall)

22:10  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida