Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, april 03, 2007

Ring så lagar jag!

Jag verkar vara totalt oförmögen att skriva om mat just nu. Eller laga. Kan ni inte föreslå något ni vill veta mer om? Jag kanske går igång då.
Hur som helst vill jag tuta i luren för Lottens kurs. Visserligen är ni, kära läsare, fruktansvärt roliga och vittra. Och går ni Lottens kurs kommer ni säkert bli så mycket roligare än jag är att ni inte vill hänga här längre. Men ni har kanske kan skicka någon annan?

Etiketter: , ,

5 kommentarer:

Blogger Pappa Brun sa...

Molokhiya,
Sumak,
Mastix.

Det är stödord som jag tänker jobba vidare med.. Följ den spännande utvecklingen och invecklingen bland det libanesiska kökets kockars fruars recept..

..och feel free att utforska det själv.

Sen vill jag bolla lite tankar om lammstek från Nya Zeeland. Gräs, koldioxid, hållbarhet och sådant.. Egentligen tänker jag ju blogga om allt det där själv, men hjälp gärna till att reda ut lite dilemman kring det billiga påskalammet..

/stressad

17:17  
Blogger K sa...

Här är en gammal fråga som du kanske kunde resonera kring. Och "umami" duger inte som svar.

18:52  
Anonymous Wilhelm sa...

Vi bor i ett kollektivhus och vill laga 100 portioner varje dag till oss själva. Storkök och 2 timmar varje dag finns. Vilka recept funkar i storkök? Vad är enkelt och gott?
//Wilhelm från kollektivhuset Stolplyckan

19:00  
Blogger Viktoria Schiöler sa...

Jag tycker det är spännande med nordiska (mat)likheter och olikheter, framförallt vad det gäller vardagsmatlagning (och ätmönster). Äter man till exempel falukorv i Finland? Om inte - vad äter man i stället? (Kanske nåt godare som du har recept på? Du har väl nåt finskt släktband också, har jag för mej.)

Det var en tanke bara. Maken föreslår att du skriver om mat i litteraturen (tolka det hur du vill).

19:58  
Blogger The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Efter det att du hade rekommenderat sardeller till allt, köpte jag en burk sardeller. Den pryder nu mitt kylskåp. Fler sardellrecept (som inte är recept, eftersom jag inte kan laga efter recept, utan mer inriktningar, kombinationer, vanliga maträtter där sardell kan ingå som smakhöjare)

22:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida