Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, april 03, 2007

Ring så lagar jag!

Jag verkar vara totalt oförmögen att skriva om mat just nu. Eller laga. Kan ni inte föreslå något ni vill veta mer om? Jag kanske går igång då.
Hur som helst vill jag tuta i luren för Lottens kurs. Visserligen är ni, kära läsare, fruktansvärt roliga och vittra. Och går ni Lottens kurs kommer ni säkert bli så mycket roligare än jag är att ni inte vill hänga här längre. Men ni har kanske kan skicka någon annan?

Etiketter: , ,

4 kommentarer:

Blogger Pappa Brun sa...

Stammis eller?

17:19  
Blogger Peter sa...

det här är kanske ett väldigt töntigt förslag, men jag vill veta vilken sweet chili-sås som är den bästa. och jag vill veta hur svennigt det är med sweet chili, för det är ju inget som man brukar få till östasiatisk mat ute eller se i recept. och så vill jag att du i en bisats droppar ett användningsområde för den som jag aldrig ens tänkt på! :) anledningen till att jag kom att tänka på detta är att jag köpte en sweet chili-sås med lime som var helt illgrön, och den var jätteäcklig. jag vill ha det godaste, inte sånt skräp!

08:00  
Blogger Lisa sa...

Peter: Det är ett lysande förslag. Sweet chili sauce är det första steget in i matnörderiet och att vilja uppgradera den är stort. Hade bättre koll när jag körde Mat-Karavanerna i Malmö. Ska kolla lite och återkommer. Bra knep är att fråga i den asiatuiska affären vad e gillar. Och läs etiketten; ju mindre tillsatser desto bättre är en god tumregel.
Berätta gärna mer om andra dåliga erfarenheter!

19:21  
Blogger Kinna sa...

Det går att göra sin egen sweet chilisås. Jag vet för jag har prövat. Blev snopen då jag tänkt mig att göra en egen thailändsk sås på salta plommon och chili. Jobbade som en dåre vid spisen och vad hände, jo jag fick fram en exakt likadan som finns att köpa. Mycket skrik för lite ull kan man säga. =)

15:34  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida