Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, januari 18, 2006

Januarirea!

Jag kan inte hålla mig längre. Esperanto, hetaste nykomlingen i Stockholm har januarirea på sina luncher. En femrätters kostar 225 kronor, det är inget annat än löjligt för mat på högsta nivå. Dessutom uppdukad av en serveringsstab som uppriktigt gillar både maten de serverar och sina gäster. Skulle det vara så att det är läge lyxlunch med vin ska ni beställa ett glas Pinot Gris (pinnååå Grii) och säg att ni vill ha det som Lisa gillar. Det är inte helt osannolikt att jag sitter vid bordet intill och höjer mitt glas mot dig. Det kan vara vatten i men jag är förmodligen mild och rusig av lycka ändå.
Ring och boka bord 08-696 23 23 på stubberten! Det finns så mycket jag vill berätta men jag kan inte gärna avslöja allt innan min artikel i SvD publiceras på lördag.PS. De har stans godaste olivolja till brödet.


4 kommentarer:

Blogger Alice sa...

bah, nu kommer du få mig att ta för långa luncher Lisa.

21:58  
Blogger peblin sa...

Bord bokat :-)

10:07  
Blogger Lisa sa...

Ah, hälsa från mig!

10:14  
Blogger peblin sa...

Sådär ja, då var den lunchen avklarad!

Kan inte annat än instämma - fantastiskt bra. Härlig mix av medelhav och asiatiska smaker. Perfekt balans i kryddningen, trevlig personal och en olivolja man kan mörda för. Fast det behövs inte, den säljs ju på bottenvåningen :-) Man blir inte direkt mindre sugen på att besöka dom en kväll för stora avsmakningsmenyn!

(Restaurangens enda minus är möjligen den kassa kvalitéten på deras matbilder på nätet med hemska färgstick och dystert ljus. Men - det kanske man kan leva med! :-D )

14:30  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida