Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, januari 17, 2006

Nästan som Blocket!

Bor ni i Stockholm och behöver mer plats i köket? Vi trängtar efter: en Soda Stream och ett nytt frysblock till vår Phillips glassmaskin. Eller en hel glassmaskin. Har ni en gammal Paco Jet som står och skräpar kan vi ge den ett gott nytt hem.

10 kommentarer:

Blogger Markus sa...

Hade jag en PacoJet skulle jag nog inte vilja skilja mig ifrån den.

För länge sedan fick du mig att köpa Kaymak, nu bör du ta ditt ansvar och berätta vad jag ska göra med den!

13:34  
Blogger Jessica sa...

vilken sorts phillips glassmaskin?

Jag har en enkel Phillips, där man fryser "fryspucken" separat i frysen. Har några år på nacken men är i stort sett helt oanvänd. Står nedpackad i källaren i väntan på bättre tider i stort sett ;). Nej, faktum är att jag inte kommer att använda den så om du vill ha den så är den din. Kan skicka foto på den.

14:57  
Blogger Lisa sa...

Vi tar glassmaskinen!
Markus: Det kommer ett inlägg om kaymak.

20:12  
Anonymous Micke sa...

Jag lyckades för något år sedan spräcka frysklumpen i min Philips-glassmaskin. Fick då tipset om Åhlens som mycket riktigt hade en ny klump som blev min för strax över 100 lappen. Köpte två så man kan göra två smaker direkt efter varandra. Så slå Åhlens eller någon annan som har philips glassmaskiner i sortimentet så kan du säkert komplettera!

/Micke

23:03  
Blogger Jessica sa...

har mejlat dig om glassmaskinen.

23:47  
Anonymous Anna Maria sa...

Jag har beställt både ett extra frysblock och ett nytt lock till min glassmaskin från götet, men än så länge har jag inet sett röken av dem.
Själv ösnkar jag mig mest en klassisk philips hushållsassistent...

15:35  
Anonymous Anonym sa...

Hej! Jag har nyss köpt en Phillips glassmaskin. Jag är jättenöjd! Det blir supergod glass och man kan ju göra nästan vad för smak man vill. Men när jag har använt den och ska ta upp frysblocket, så är det typ vakuum eller så, så jag får inte upp det. Någon som har haft/har liknande problem, som vet hur jag ska lösa det? Tack på förhand! //Matilda

14:40  
Blogger Lisa sa...

Ja, det bildas ett undertryck eftersom det bildas en luftficka under som blir kall. Mycket irriterande när man ska köra två satser i rad. Bästa sättet jag kommit på är att sänka ner hela klabbet i varmt vatten. Då ger det med sig efter ett tag.Det finns masssor av bra glassreceot här på bloggen. Vi ska snart göra ett register.

08:44  
Blogger Göran sa...

Hur får ni glassmaskinen att fungera? Min Philips kyler inte mycket, jag får bara sås trots att jag följer alla instruktioner.
Vad göra?
Göran

20:33  
Anonymous Anonym sa...

Göran, har du haft kylelementet i frysen i minst 1 dygn innan du gör glass? Är elementet helt nedfruset så går det inte att misslyckas.

09:51  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida