Snart klart: Matlabbet
Nu börjar det dra ihop sig till premiär för Matlabbet på Hornstullstrand. Jag och min partner Ingrid Persson har fått nycklar, har beställt kök av de snälla människorna på Noblessa och har redan fått förfrågningar på matlagningskurser. Det här kommer vi att syssla med från och med mitten av september:
Oj, vad kul vi ska ha! Men mycket jobb kommer det att bli.
1. Skriverier för tidningar (Lisa)
Gourmet, SvD, Matmagasinet — och bloggen, såklart!
2. Projektledning av tävlingar och festivaler (Ingrid)
Wilhelmina, skördefest på Street etc.
3. Receptutveckling och upplagning till fotografering
För tidningar, organisationer och förtjänta företag.
4. Konsulttjänster: rapportskrivning och research
5. Föredrag, seminarier
Om kryddor, smaker, långväga mat, mat för ett sundare liv och trender.
6. Matlagningskurser och demonstrationer med specialisering på hur man lär sig använda långväga ingredienser i ett svenskt kök
Oj, vad kul vi ska ha! Men mycket jobb kommer det att bli.
3 kommentarer:
Ja! Oj vad kul ni kommer att ha. Får man vara hangaround? Till slut kanske man blir upptagen i motorcykelgänget.
Hur kom det sig att valet föll på kök från Noblessa?
Vi letar efter en inneboende så säg till om du vet någon trevlig duktig frilansare.
Noblessa hade bra kök till låga priser och erbjöd bra rabatt. Dessutom var de i särklass trevligast och gillade vårt koncept.
Det låter ju helt fantastiskt! Och väldigt inspirerande för oss som går och drömmer. Lycka till!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida