Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, augusti 31, 2005

Kul i mina krokar!

Välkommen på Matfestival!
Kom hit och njut av STREETS matmarknad med ekologiska godbitar och smakäventyr från när och fjärran. Handla dagsfärska råvaror och läckerheter av våra lokala bönder.
Följ med på matkaravaner, matprata i Eaters Corner och träffa dina favorit-kokboksförfattare.
När: 17-18 september, 11.00-17.00 (Streetfood, mingel, musik och öltält fram till 22.00 på lördag)
Var: Street Marknad - Hornstulls Strand 1-4

På marknaden hittar du daggstänkta grönsaker, rotsaker och kryddor, naturbetat kött och ägg direkt från hönshuset, personliga ostar från små lokala familjemejerier, sylt och saft, samt ett brett utbud av ekologiska produkter från andra länder. På vår inomhusmarknad kan du gå på upptäcksfärd bland ekologisk hälsa, färg och textil.
Helgen bjuder också på en mängd olika aktiviteter för alla matälskare. Häng med matskribenten och matnörden Lisa Förare Winbladh på Matkaravan. Lär dig att rosta dina egna ekologiska nötblandningar, prova ett brett utbud av oljor för att hitta din favorit och smaka på choklad. För alla glassälskare blir det lektion i att göra sin egen glass.
Matskribenter och författare signerar kokböcker och bjuder på gastronomiska äventyr. I Eaters Corner pratar matglada personligheter, om alltifrån den perfekta råvaran, till kulinariska strapatser på Himalayas höjder. Kanske vill du själv förmedla dina tankar kring mat? Kom till Eaters Corner och matprata i 5 minuter.
Hos Kocken tipsar, lagas det mat med lokala och ekologiska råvaror.
Vad händer mer...?
Vad sägs om asiatisk wok och hemgjord korv, strömmingsburgare, våfflor och hemlagad glass från Street Restaurangs egen delikata streetfoodavdelning utomhus. Lyssna på bandet Stekpanna, prova ekologiskt öl och vin och träffa andra matglada, ända fram till 22.00.
Street Restaurang inomhus, håller som vanligt öppet fram till 01.00.

1 kommentarer:

Blogger Alice sa...

Jag tar med mig mamma och pappa på Street.

13:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida