Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, oktober 25, 2005

Jag erkänner!

Efter att i föregående inlägg blivit utfrågad om mitt samröre med Oatly var jag tvungen att rannsaka mig själv. Kan jag verkligen fortsätta ta emot månatliga checkar från ett företag som genom åren terroriserat mig med sinnesslöa pressmeddelanden? I morse damp det ner ytterligare en frustande epistel i brevlådan. Det handlade om deras nya Chokladdryck med "fantastiskt god Chokladsmak!". Ja, Oatlys representant Cecilia Hansen bedyrar till och med att den är "verkligen ovanligt god" Choklad skrivs intressant nog med tyskinfluerad versal i häften av fallen i texten. Försöker hitta ett mönster i versalanvändandet, men det är värre än Da Vinci-koden.
Oatly presenterar dessutom en alldeles ny förpackningsidé.
"Var fjärde förpackning har en annorlunda bild — ett utspillt glas med chokladdryck iställer för det "vanliga" fyllda glaset. Vi tror att det kan skapa spänning i butikshyllan. " säger Cecilia Hansen, något slags odefinierad talesperson för den nya Chokladddrycken.
Känsliga själar varnas för osund upphetsning i kvartersbutiken.
Jag har nu rivit sönder inbjudan Oatlys gala till min ära i Blå Hallen — i pur fasa över utsikten att behöva mingla med människor som anser att en bild ett utspillt glas chokladdryck (Chokladdryck?) är rafflande.
Jag får nog gå tillbaka till gräddträsket igen. Fattigare men med högt huvud.

2 kommentarer:

Blogger Lisa sa...

Mmja, så där. Föredrar Oatly. Men när det ska kokas en maffig vitvinssås eller till glass håller jag mig till kossa Mu!

09:56  
Anonymous Anonym sa...

Jag tyckte att Rapsy var jätteäckligt! :o Jag köpte nåt pulver som skulle funka som ersättning till gräddfil. Det blev inte gott hur mycket jag än kryddade.

12:31  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida