Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

torsdag, juni 28, 2007

London calling

Kara lasare! Befinner mig i London och kommer att rapportera mer darifran. Idag ska det lunchas pa Bar Shu. Say no more!
Bananbiffen steker for ovrigt vidare.

Etiketter: , ,

9 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hi there! Hope you´re having a great time in London. Själv packar jag för biltur norrut. Bar Shu låter trevligt (även om jag inte har en aning om vad det är...). Själv gillar jag att luncha på en "kedja" som serverar asiatisk mat av klass, finns t.ex. i närheten av Selfridges (lite bakom, typ...). Synd jag inte minns namnet på den! ;-) / S-Å

13:20  
Anonymous Anonym sa...

Kära Lisa!
Det här är väl inte rätt forum, men jag är lite desperat: vad sjutton gör man för roligt med rädisor? Kan man göra roliga inläggningar kanske? Vad annat? De växer och växer och jag är villrådig.

Kanske någon annan blogg-läsare kan hjälpa mig, annars?

16:29  
Anonymous Anonym sa...

Snacka om att du refererar till exlosivt stoff via "bananbiffen".
Till och med jag påverkas som vanligtvis ej bryr mig om "rättvisemärkt" osv

Örjan

16:44  
Anonymous Anonym sa...

Till m - rädisor
förslag 1
Gott surdegsbröd, med riktigt och rikligt med smör. toppa med massor av skivade rädisor+"gourmetsalt". (ev Lisas rekommenderade röksalt- som jag inte smakat) avnjut

förslag 2
Smörstek/smörkoka som tillbehör till annan mat.
Speciellt till fiskrätter. Bitskheten i rädisorna försvinner vid upphettning.
Obs ej för lång värmebehandling.
Rädisorn är ju ätbara även som råa
Örjan

16:55  
Blogger konjären sa...

Lisa, i november 2005 var Gordon Ramsay's "Maze" vid Grosvenor Square en upplevelse; dessutom prisvärd. Londons krogscen ändras antagligen snabbare än Stockholms, men kolla upp den om du har tid och lust!

/ Konjären

20:09  
Blogger K sa...

I så fall ska du veta att "Grosvenor" uttalas gråvvennor med betoning på första stavelsen.

22:18  
Anonymous Anonym sa...

Örjan - tack! Som barn blev jag nog bara utsatt för råa rädisor. I tråkigt sällskap. Jag har inte ens tänkt på att smörsteka dem. Ha! Självklart. Till mina bönbiffar, tror jag bestämt premiären kommer att begås.

23:32  
Blogger Lisa sa...

Med tanke pa att min vard ar matredaktor pa TimeOut har jag ratt bra info om krogscenen. Vi ater nastan bara lanvaga saker har med tanke pa att det inte finns bra sadant i Sverige. Helst kinesiskt och indiskt. St John ar dock ett maste.

00:28  
Blogger Lisa sa...

M: Koka rädisorna lätt och glasera dem i lite apelsin och smör med ngra droppar sherryvinäger.

01:15  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida