Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

söndag, november 05, 2006

Hemma utan memma!

Dags för ett uppsamlingshit med metabloggande.
Vinlusen (vars födelsedag jag pinsamt nog missat, snälla gottgör min försummelse genom att titta in och gratta honom!) har startat ny blogg med det emninenta namnet Bittermitten.
Jessica kommer under dagen att installeras som Månadens matnörd för sitt förtjänstfulla gissande tidigare denna månad. Tyvärr har jag glömt stackars Peblin som fick stilpoäng månaden tidigare, så han får trängas där också.
Eftersom jag inte bara är glömsk utan även elak och opålitlig tänker jag kasta ut dem båda efter en vecka då den okände Skåne-talangen Björn tar över. (Meddela mig om du vill länka till något annat behjärtansvärt eftersom du (osalige ande) tycks sakna ett hem på nätet. Bröstcancer? Utrotningshotade djur med långa ögonfransar? Någon trevlig gastrinomisk eller sexuell perversion du vill uppmuntra till? Valet är ditt!)
Efter det är det Veckans matnörd som gäller för att höja tempot. Lita på att jag kommer att fortsätta missköta belöningen i form av hedersplatsplacering. Men kul blir det!

5 kommentarer:

Blogger Vinlusen sa...

Välkommen hem!

18:09  
Blogger Jessika sa...

Hur uppvisar du symtom på elakhet? Det gör mig inget att bli "utkastad" efter en vecka. Jag gissade med hjälp av ett ohälsosamt intresse för asiatisk mat men i övrigt har jag dåligt minne vad gäller ansikten så vad tusan.

Hur blev du för övrigt beroende av spiskummin?

19:51  
Anonymous anja sa...

utan memma? visserligen fel säsong men memma f ö är ju en hit.
mer finsk mat! jag vill veta mer mer!
tack.

11:23  
Anonymous Heléna sa...

Har smakat Memma en gång på mitt extrajobb där det jobbar några finskor. Aldrig mer om jag får bestämma.. Varför är mat med jästsmak så populärt ?! Marmite i Storbrittanien, Memma i Finland..
När jag var i Ghana fanns där en dryck med samma smak.

12:06  
Anonymous Björn W sa...

Ooh, aahh... så många val, så lite plats! Perversioner av alla de slag är ju visserligen uppiggande, men det ligger väl på något sätt i deras natur att de inte behöver promotas, utan fortsätter vara poppis oavsett trender. Hmm. Nu föregriper jag visserligen datumet då mitt utnämnande träder i kraft, men du får gärna göra lite reklam för sushi-sm (Tävlingen alltså. Även om S&M med sushi låter rätt spännande i sig. Tål att tänkas på.) på lördag 11/11 eftersom jag ska vara med i juryn. Knappt officiellt ännu, men en ordinarie jurymedlem har fått förhinder, så jag ersätter. Hursomhelst, www.sushism.com är adressen om du tycker ämnet låter behjärtansvärt. Ska du dit förresten?

16:02  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida