Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, oktober 11, 2006

Comfortably numb

DSC00206.JPG
I lördags hade jag en notis om favoritrestaurangen Bar Shu i Svenska Dagbladet. Jag var där och åt middag med Fuchsia och var tvungen att gå dit och äta lunch dagen efter. Så bra var det. Tyvärr var trycket i Svenskan dåligt så här får du se bilden på den vackra inredningen i bättre skick. Jag hinner inte skriva mer om sichunaesisk mat just nu. Bege er i stället till Tummy rumble och läs vad de tycker. jag har desssutom stulit den geniala rubriken av dem.
Meningarna var delade om salladen på innälvor. Grismage och mörkokt tunga i lövtunna skivor serverade med chiliolja och naturligtvis en rejäl dos av den tungtinglande, bedövande sichuanpepparn. Jag var i trans. I bakgrunden skymtar ni en skål med dan dan-nudlar. Typisk gatumat från Sichuan med ett förledande anspråkslöst yttre som gjorde mig besviken när den dök upp på bordet. Tills jag smakade. Med Fuchsias tillstånd kommer jag snart puvlisera receptet här.
DSC00213.JPG

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Kul att få veta mer om middagen! Är fortfarande lite stolt över att ha listat ut platsen för fotot, och ser med viss förväntan fram emot den eviga ära som utlovats mig, iallafall under en veckas tid. Samt inte minst det där glaset på J&B. Eller om det nu blir ett halvt glas, eftersom Jessica ju var först med ms Dunlops namn...

/Björn W

11:48  
Blogger Space babe sa...

Var ligger Bar Shu? KOllat på Hitta.se och gulasidorna utan framgång.

15:37  
Blogger Lisa sa...

Eh, London ... kanske borde förtydligat. Lite trött idag.

16:22  
Blogger Space babe sa...

Visste att det var för bra för att vara Stockholm.

22:57  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida