Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, juni 14, 2005

Det röda guldet


Foto: Johan

Det röda guldet heter den ungerska paprikakrämen som sätter piff på livet. Eller i alla fall på köttfärssåsen, gazpachon, gulaschen och dressingen. Hög ren arom av paprika får dig att inse att du lurats köpa dävet paprikapulver ett helt liv.
Enda problemet är att den är illande salt. Så var försiktig med bujong och andra salta ingredienser.
Var du hittar den i Stockholm? Inte en blekfet aning! I morgon ska jag leta på Hötorgshallen. Den här är fyndad hos min vän Mladen på Malmö Kötthandel.

3 kommentarer:

Blogger Magnus Carlbring sa...

mat är det bässta man kan äta

jag gillrar grillkorv och hammaburjare min kompis abuabu hansom jobbrar på mcrånalds han gillrar mest fisckburjare han har ätit allra andra för månag gånger

men tomat är inte bra det blir man prickrig av

och en del svimmrar det tror jag ibland det söjer jag nu yo

21:42  
Blogger Mattias Wirf sa...

Aha, det är kanske något att leta efter här i Örebro eller när man åker till storstaden. Snygg bild var det också, lite Andy Warhol över ;)
/ Mattias
(www.mattiaswirf.com)

00:11  
Blogger Martin sa...

Tack för tipset!

Föresten, jag köpte tofu idag, och kom på att du kanske har något tips på hur jag bäst kan laga till den?

Tack på förhand, Mvh Martin
(costodia.com)

20:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida