Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

fredag, juni 15, 2007

Cool mjölk möter heta kök

Om du inte har bättre saker för dig kan du ladda ner senaste numret av Mjölkspegeln och t ex läsa en artikel jag skrivit om mjölk till heta rätter. Stiliga Vin-Mischa , sötaste Eko-Elin och En favvo-Årets Kock drack mjölk och idisslade på Matlabbet. Recept blev det också! Inte på den kinesiska svampwoken för den var komplett vidrig till mjölk. Laktosintolerans i dess prydno.

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Blogger Björn sa...

Grattis till placeringen hos Twingly/Primelabs!

13:56  
Anonymous toshiba sa...

Smaken är som baken. Det där var nog bland det vidrigaste jag sett, får kväljningar bara av att läsa artikeln och tänka tanken att dricka mjölk till den maten.

14:57  
Blogger Lisa sa...

Hej Toshiba!
Jag gillar sällan mjölk till maten men tyckte att flera av kombinationerna var mycket bra. Det finns många mat- och dryckkombinationer som är äverraskande klockrena som retsina till brysselkål, pinot noir till ostbågar och genever till blodpudding. Det där med smaken är som baken var väldigt fyndigt det måste jag använda någon gång.

Björn: Jag tycker att den där undersökningen var rätt larvig. Det som syns i statistiken är främst att Matälskaren har ett liten hängiven skara läsare som länkar ofta.

19:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida