Tatadudimdu dimdada!
Hörde du? Det där var tomaterna som sjöng på sista versen. Snart är de inte ens vatten värda trots att det är just vad de smakar. Om du har tur och stöter på några tomater som är värda din uppmärksamhet bör du köpa feta enligt kommentarerna i posten nedan. Sen lagar du en grekisk skorpsallad som heter duga.
2 kommentarer:
Nu måste jag passa på att fråga, för i skorpsalladreceptet och i många andra recept skriver du att man ska använda sig av "dyr olivolja". Kan man inte få ett litet bloggupplägg om olivolja, för jag tycker det är en för lätt utväg att bara skriva att den ska vara dyr. Det måste finnas fler nyanser än det. Och framför allt: vad ska den kosta för att räknas som dyr?
Det är individuellt! Lite dyrare än du brukar abvända helt enkelt! Jag brukar iofs köpa en 5 l dunk grekisk olja hos Seyhnus eller egeisk import. Superbillig och ohyggligt god.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida