tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post116111520929712584..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Tatadudimdu dimdada!Lisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1161164058754282412006-10-18T11:34:00.000+02:002006-10-18T11:34:00.000+02:00Det är individuellt! Lite dyrare än du brukar abvä...Det är individuellt! Lite dyrare än du brukar abvända helt enkelt! Jag brukar iofs köpa en 5 l dunk grekisk olja hos Seyhnus eller egeisk import. Superbillig och ohyggligt god.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1161160143161128262006-10-18T10:29:00.000+02:002006-10-18T10:29:00.000+02:00Nu måste jag passa på att fråga, för i skorpsallad...Nu måste jag passa på att fråga, för i skorpsalladreceptet och i många andra recept skriver du att man ska använda sig av "dyr olivolja". Kan man inte få ett litet bloggupplägg om olivolja, för jag tycker det är en för lätt utväg att bara skriva att den ska vara dyr. Det måste finnas fler nyanser än det. Och framför allt: vad ska den kosta för att räknas som dyr?idaidahttps://www.blogger.com/profile/05435461464743205418noreply@blogger.com