Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, september 13, 2006

Plockat ur frågelådan

Är kantareller och kanel en bra kombo? Vad gör man med rosenvatten? För att inte tala om den där strutslevern som ligger i frysen ...
Läs mer eller mindre kloka frågor och svar som börjar droppa in i min frågelåda på Tasteline!
Du får gärna komplettera med mer information om du tycker att jag misst något. Kanske har du rent av en egen fråga?

5 kommentarer:

Blogger Malin Strid sa...

Man kan också prova att äta kantareller när man är på kanelen. Det är gott det med.

16:58  
Blogger Lisa sa...

Moster mysko: med ett sådant bra namn måste du bara börja blogga på allvar.

08:58  
Anonymous Anonym sa...

Det där var en mycket farlig länk... Man kan bli sittande halva dagen. (Och fundera på var man kan köpa strutslever).

10:02  
Blogger Jessica sa...

Vilka häftiga marmeladblandningar han har! Dit måste jag gå när jag har tillfälle!!

13:10  
Blogger Jessica sa...

Oops, kommentaren var menad för chez jean yves...

13:11  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida