Jag är inte medlem i Tastline....kanske gör ett försök när jag kommer hem från min lilla tripp till norra Spanien, planet går om några timmar. När ska jag starta blogg? Säg det, just nu svider fingertopparna (in under naglarna) till förb..else efter att i går rensat egenodlad chili. Har lagt in densamma efter Nakne kockens recept. Tipsen man brukar få att använda plasthandskar verkar inte ha gått in hos mig. Plasthandskar och mat hör inte ihop anser jag.
3 kommentarer:
Jag förvarar muscovadosockret i kylen men en platspåsklämma från IKEA runt. Då håller sig sockret mjukt hur länge som helst.
Eva
Lysande! Men skriv det på Tasteline!
Har du haft en bra sommar, Eva? När börjar du blogga?
Jag är inte medlem i Tastline....kanske gör ett försök när jag kommer hem från min lilla tripp till norra Spanien, planet går om några timmar. När ska jag starta blogg? Säg det, just nu svider fingertopparna (in under naglarna) till förb..else efter att i går rensat egenodlad chili. Har lagt in densamma efter Nakne kockens recept. Tipsen man brukar få att använda plasthandskar verkar inte ha gått in hos mig. Plasthandskar och mat hör inte ihop anser jag.
Eva
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida