Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

måndag, augusti 28, 2006

Sisådär!

Nu har frågelådan på Tasteline kommit igång! Här kan ni läsa mer om allt som fascinerar och förbryllar i köket.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag förvarar muscovadosockret i kylen men en platspåsklämma från IKEA runt. Då håller sig sockret mjukt hur länge som helst.

Eva

14:45  
Blogger Lisa sa...

Lysande! Men skriv det på Tasteline!
Har du haft en bra sommar, Eva? När börjar du blogga?

15:04  
Anonymous Anonym sa...

Jag är inte medlem i Tastline....kanske gör ett försök när jag kommer hem från min lilla tripp till norra Spanien, planet går om några timmar. När ska jag starta blogg? Säg det, just nu svider fingertopparna (in under naglarna) till förb..else efter att i går rensat egenodlad chili. Har lagt in densamma efter Nakne kockens recept. Tipsen man brukar få att använda plasthandskar verkar inte ha gått in hos mig. Plasthandskar och mat hör inte ihop anser jag.

Eva

10:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida