Cyberkocken hos Frida
Matbloggaren Ilva i Italien har dessutom dragit igång det skojiga initiativet Cyberkocken som den här gången presenteras hos Frida på Broccoli. Frida är en av de där matbloggarna som började lite trevande men håller på att bli en riktigt flyhänt skribent. Härlig läsning!
Nej, jag tänker inte vara med i Cyberkocken för jag går inte igång på ingredienskombinationen den här gången heller Jag har väldigt fascistiska idéer om vilka råvaror som får samsas i en rätt. Det har med både smaker och konsistenser att göra. Jag håller på att bli gammal och surmagad. Men inte så gammal att jag blir putt om jag har fel. Eller rättare sagt: jag har haft fel så många gånger att jag har blivit luttrad. Så kika in till Frida och komponera något som övertygar mig att mango passar med något rökt, quinoa och spenat.
PS: Förresten kan höra mig diskutera tubkulturen på P3 mellan 11.00 0ch 12.15 idag. Vet inte exakt tid.
Nej, jag tänker inte vara med i Cyberkocken för jag går inte igång på ingredienskombinationen den här gången heller Jag har väldigt fascistiska idéer om vilka råvaror som får samsas i en rätt. Det har med både smaker och konsistenser att göra. Jag håller på att bli gammal och surmagad. Men inte så gammal att jag blir putt om jag har fel. Eller rättare sagt: jag har haft fel så många gånger att jag har blivit luttrad. Så kika in till Frida och komponera något som övertygar mig att mango passar med något rökt, quinoa och spenat.
PS: Förresten kan höra mig diskutera tubkulturen på P3 mellan 11.00 0ch 12.15 idag. Vet inte exakt tid.
7 kommentarer:
"Tub" som tubsocka, tunnelbanan eller – huvva huvva – den här?
Man behover inte kombinera allt i en ratt, du kan gora en hel meny om du vill! Vanta du bara, jag har flera ideer har trots att det inte riktigt ar min typ av ingredienser men det ar ju det som ar grejen! Jag tror du ar lite FEG faktiskt.....
Ha! Sanningen är den att jag inte bara är fascistiskt lagd utan också LAT. Jag har för mycket att göra för att provlaga recepten till min kokbok. Feg? Du talar med kvinnan som har en flaska med riskackerlacke-essens i kylen. Hmmm, den kanske kan vara den felande länken mellan mango och spenat ...
Kebabost, äggkaviar och pepparrot på tub analyserades. Med Luuk och Josefin som var tramsiga på ett proffsigt sätt.
Latt att ha riskackerlacksessens i kylen, varre att verkligen ata den..kanske. Den ar sakert god och framforallt proteinrik, bra att ha en vacker dag...
Det märkliga är att dden luktar precis som vanöog fisksås smaksatt med päronsplitt eller fruktsoda. Eh, jag kan inte påstå att det går åt flera flaskor i månaden.
Det var rolig lyssning! Tyckte nog pepparrotsgrejen lät godast :) Den som Kristian gillade bäst.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida