Läcker läsning
Avskräckande läsning för dig som tycker att krogkritiker är det ideala jobbet.
Hur mycket vi än älskar mat — allt från det utsökta poppet när ett kaviarkorn smäller mot gommen till en rågsurdeg som blivit som en familjemedlem — är det sällskapet som gör måltider mest värda att minnas.
Doften av frukostsconesen min man bakar letar sig in i sovrummet. Det nya året kommer att bli bra.
PS. Om ni vill göra fler mellandagsfynd rekommenderas lite mer kikande på Salons hemsida. På avdelningen Personals hittade jag min man.
Hur mycket vi än älskar mat — allt från det utsökta poppet när ett kaviarkorn smäller mot gommen till en rågsurdeg som blivit som en familjemedlem — är det sällskapet som gör måltider mest värda att minnas.
Doften av frukostsconesen min man bakar letar sig in i sovrummet. Det nya året kommer att bli bra.
PS. Om ni vill göra fler mellandagsfynd rekommenderas lite mer kikande på Salons hemsida. På avdelningen Personals hittade jag min man.
2 kommentarer:
Det är en utmärkt fråga, det som artikeln går ut på. Varför äter vi? När äter vi?
Även om jag har ätit mycket gott, och gillar att äta gott, så är pannkakor tillsammans med rätt sällskap helt fantastiskt. Jag är ju fritidsmatnörd och tänker fortsätta med det. Ibland kan analyserandet av smaker i krogrecensioner bli lika pretentiöst som beskrivningar av vin. Choklad, fikon med en antydan av ros... åh okej (dricker inte vin så det är inget äkta smakomdöme).
Och du då Lisa, blir du trött ibland på att hålla på med mat, laga den, skriva om den, ja allt?
Jo, ibland är jag jättetrött på det. Men det finns så många aspelter, då många människor att möta. Det handlar ju inte bara om att sitta och laga sig igenom recept.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida