Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

lördag, augusti 18, 2007

Vill du gå på Eldrimners smakverkstäder?

Jag har fått tio biljetter till Eldrimners smakverkstäder nästa helg. Smakverkstäderna är en av aktiviteter på den stora marknaden för småskalig mat som äger rum vid Street, hornstull näsa vecka. Vill du ha en biljett? De nio som skriver ett bra blogginlägg eller en kommentar nedan om varför de vill gå kan hämta en biljett på Matlabbet nästa helg. Biljetterna är värda 150 kronor styck.
"Eldrimner erbjuder elva olika smakverkstäder och det tillsammans med Slow Food och ett antal inbjudna regioner. Smakverkstäderna har olika teman, som getost, renkött, marmelad, blåmögelost, lufttorkade korvar, vedugnsbakat surdegsbröd, ostkaka, delikatesser från Lappland, sällsynta smaker från förr, kalk och soltimmarnas innebörd för smak och rökningens påverkan på kött."


Jag kommer attt skriva mer om marknaden senaer nästa vecka.

PS Jag får inget betalt för att göra reklam för Eldrimner, men en gammal bekant till mig är medansvarig och jag bara älskar initiativet och ska gå dit själv.

Etiketter: ,

11 kommentarer:

Blogger Anne sa...

Oj! Jag skulle jättegärna vilja gå, det låter riktigt spännande. Jag skulle behöva vidga vyerna med lite slow food istället för stress food, det har blivit alldeles för mycket av det senare på sista tiden.

10:32  
Blogger Magdalena sa...

Vad fantastiskt! Som inbiten matnörd känner jag att detta vore det perfekta sättet att fördriva en helg, och vore mycket tacksam för en biljett.

10:41  
Blogger Louise sa...

Wow! Låter hur spännande som helst, jag vill verkligen skola mina smaklökar. Min helg skulle inte kunna tillbringas på något bättre sätt än med att lyssna på proffessionella marmeladkokerskor!

12:13  
Anonymous Louise (fast inte samma) sa...

Åh vad kul det låter. Jag skulle så gärna få tillfälle att utöka mina kunskaper om regionalt och småskaligt framställd mat. För att det verkar så kul och för att kanske kunna påverka min slöa Coop-handlare att ta in roligare produkter. (snarare än frukt som flugit över halva jordklotet mitt i skördetiden)
Louise Kristoffersson

12:19  
Blogger The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Åh, jag behöver gå som en del av mitt nya hälsosamma liv. Ju godare mat jag äter, desto mindre behöver jag äta. Dessutom preidkar jag den ekologiska matens lov för kreti och pleti och alla andra. jag skulle t.o.m kunna tänka mig att skriva ett blogginlägg om det, bara jag får tillbaka min dator.

12:52  
Blogger Patrik sa...

Ja, det vill jag verkligen. Under förutsättning att man kan ta med en fyraåring i sköldpaddekostym. Vore det inte ytterligare ett utmärkt tillfälle att försöka visa på annan mat än makaroner och köttbullar och förmodligen misslyckas? Dessutom får du möjligheten att träffa Gustav.

14:19  
Blogger Gunilla sa...

Åh, jag skulle väldigt gärna ha en gratisbiljett! Dels är jag inte bara pank utan skuldsatt upp över öronen, dels låter hela grejen fantastisk – det är inte ofta skojiga matevenemang och jag befinner oss i Stockholm samtidigt.

12:13  
Blogger Lisa sa...

OK, två biljetter kvar. Och om det är någon som känner sig ganska högavlönad eller priviligierade så hoppas jag att ni backar om det dyker upp studenter och lågavlönade etc som vill ha biljetter.

Biljetter finns att hämta på Matlabbet Hornstulls strand 9 i morgon måndag 12-15 och 20-21, lördag 11-16 och söndag 12-13.

12:28  
Blogger Anna-Karin sa...

Åh, jag skulle jättegärna vilja ha en biljett! Har länge tänkt att fara på Street och vem kan missa det nu när det är skojsigt livfullt mattema?
Att också gå på en smakverkstad skulle vara pricken över i´t!

13:58  
Blogger K sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja ha en biljett och tycker att jag just skrev ett godkänt blogginlägg.

22:27  
Blogger Lisa sa...

K. Apselut!

OK, auktionen är stängd.

22:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida