Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

söndag, april 29, 2007

Varför göra det svårt för sig?

caesarBilder från det glamourösa livet som frilansare. På föreläsning hos förtjusande gille i Laholm. Jag hade uppriktigt kalastrevligt vilket nog är ett tecken på att jag börjar bli medelålders. Elever från Osbecksgymnasiets restaurangskola lagade mat och serverade. En liten sallad med korrekt tillagade och prydligt upplagda ingredienser med caesardressing. Ingen seg filé med kall sås. Ingen torr spättarulle. Kall mat är helt enkelt att föredra när man lagar mat åt många om det inte är på elitnivå.. Eller rustika grytor, för den delen.
Nej, det var ingen optimal caesarsallad. Men riktigt gott. Nybakat bröd till och liten egentillverkad biskvi efteråt. personal Laholm
Sen föreläste jag om världens äckligaste mat till publikens skräckblandade (vet jag) förtjusning (hoppas jag). Försäljningen av fiskås i Laholm ökar nog med 300% efter torsdagens kampanj.
Om ni vill bli häpna, omtumlade, underhållna och förskräckta kommer jag gärna och föreläser på era arbetsplatser.

Etiketter: , , ,

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Har ätit caesarsallad på Café Rival två gånger den senaste tiden. Båda gångerna har varit himmelska. Mitt tips.

09:37  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida