Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

fredag, mars 23, 2007

Den minsta sparv ...

Ni har säkert legat vakna om nätterna och undrat exakt vad jag har för mig. Here goes: Sannah är precis lika trevlig som man kan föranledas att tro av hennes blogg. Gå och fika med henne ni också om ni är i Malmö. Idag förbereds plåtning med fotograf Daniel och formgivare Åse. I dagarna fyra ska det lagas och skjutas. Nu ska jag och kika på Melvins och se om de sköter sig.
Övervakningssamhället är här. I alla fall i bloggvärlden där vi snällt själva rapporterar om den minsta sparv som faller från himlen (förhoppningsvis stekt och i våra munnar).

Som ni förstår hinner jag inte laga något utom för kokboken. Därför rekommenderar jag trevliga Nicolettas lika trevliga rotsakscurry (som hon svagsint kallar något franskt jag inte kan stava till).

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Pappa Brun sa...

Jag är också nyfiken på om Melvins sköter sig.. Tappade bort Melvins i samma ögonblick som jag flyttade från den delen av stan. Onödigt på ett så trevligt ställe.. Tror jag ska kika in och köpa lite Kalabrisk lakrits snart, och en cappuccino. Hänger du i Malmö hela helgen så vill jag vara med på din fikalista..

14:11  
Blogger Lisa sa...

Kära pappa: Från och med nu är det tokjobb som gäller! Gärna en annan gång typ april som är nästa besökstillfälle, men nu är det tunnelseende i ett par dagar.

22:39  
Blogger Patrik sa...

har dom nån koppling till wasington state och "grungebandet" the melvin, möjligen?

19:02  
Blogger Patrik sa...

fan, the melvins förstås, annars helt poänglöst, kanske helt poänglöst i alla fall?

19:04  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida