Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

söndag, mars 18, 2007

Gittogether: Återkomsten!

Skriv in det i kalendern redan nu!

1. Gittogether: Om det blir den 28:de kan ni lita på att jag dyker upp på Gittogether. Antingen från strax före 21.00 då Johan-ungarna sussar sött. Eller så drar jag med familjen och kommer tidigt. Men då kmmer jag bara att ha ögon för min älskling eftersom jag är i Skåne från och med i morgon.

2. Vinlusen korkar igen? Jag vill också flagga redan nu för att vi förmodligen kommer att dricka vin och äta pintxos på Xoko 30/3 för att vinka av Vinlusen. Från 17.00.

Berätta om ni kommer hos Gitto för hennes samkväm eller här eller hos Vinlusen för Ajö-kalas. ALLA är välkomna: alla som bloggar, de som borde blogga, ni som kanske tänker blogga, hangarounds och medberoende.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Blogger Sannah sa...

Åh Lisa, jag visste att du skulle förstå! Förutom gruppvåldtäkt ägnar de sig också åt kannibalism (främst deras egna ungar) och åt att jaga "svaga" medlemmar i flocken tills de dör av utmattning...charmigt

Luktgrejen är lite komplicerad, läkaren uttryckte det hela högst vetenskapligt: "Du har kortslutning i hjärnan, typ."

Jag luktar alltså egentligen, men just i luktcentrum är neuronerna inte helt med på noterna.

Har du några önskemål på livsmedel (eller annat) från Syrien?

16:36  
Blogger Lisa sa...

Delfiner är liksom människor till en viss del onda. Jag är trött på att höra hur civilisationen är roten till allt ont. Gärna något weird från Syrien. Valfritt. (Nej, det var ingen däggdjursvits.)

22:35  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida