Matälskarna
Laga med Lisa
Specialer
Veckans matnörd
Galenpannor
Krydda din tillvaro
- Bloggcentralen
- Förnuftets röst
- Läskättja
- Oemotståndligt småsur
- Stort hjärta, skarp penna
- Vinlusen i Kina
- Vrålkoll på media
Primörer
- Off topic av bara tusan
- Upupa epops-kalops (i bästa fall)
- Majrovor som utmaning
- God morgon framtiden!
- Missbruksromantik
- Provlagare sökes!
- Att ta ansvar
- En definition på lyx ...
- Lysande läsning
- Färdigtrillat
Skåpmat
- maj 2005
- juni 2005
- juli 2005
- augusti 2005
- september 2005
- oktober 2005
- november 2005
- december 2005
- januari 2006
- februari 2006
- mars 2006
- april 2006
- maj 2006
- juni 2006
- juli 2006
- augusti 2006
- september 2006
- oktober 2006
- november 2006
- december 2006
- januari 2007
- februari 2007
- mars 2007
- april 2007
- maj 2007
- juni 2007
- juli 2007
- augusti 2007
- september 2007
- oktober 2007
- november 2007
- februari 2008
3 kommentarer:
En kul grej med semlan är att den är så folkkär och samtidigt en ren blasfemi bland samtidens tätt haglande GI-teser. Att äta en semla är lite som det tidigare varit vällustigt äta stekt fläsk – en protesthandling, något motvalls, inkorrekt.
Kanske är jag barnslig, men lite roligt är det.
Åh, nu vill jag nästan äta två!
Inte så förtjust i semlor egentligen. Men ibland ...
Våga vägra semlor!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida