Matfrågor
Om ni har frågor om mat hänvisar jag till min frågelåda på Tasteline.
Där svarar jag i mån av tid och om jag tycker att frågorna är intressanta.
Jag har tyvärr sällan tid att svara på frågor som kräver längre utläggningar här.
Förtydligande: Jag får lass av privata mejl med frågor, ibland ringer folk hem till mig och ställer frågor av typen som kräver långa svar. Eller så vill de bara prata mat. Jättetrevligt (jag menar det!) men också stressande. Jag måste lära mig begränsa detta så jag inte går i väggen.
Om man jobbar på en tidning kan man svara på läsarfrågor på arbetstid, men jag är en extremt underbetald frilans. Jag har börjat med spurten på min kokbok och kommer inte ha lika mycket tid ett tag framöver. Naturligtvis är ni välkomna att ställa frågor i diskussionerna, där finns ju massor av underbara häckande matnördar som kan svara. När jag förklarar att jag inte har tid att svara vill jag inte ha tjat. Om än aldrig så trevligt.
Detta sagt vill jag säga att jag högt och rent älskar min blogg, mina medbloggare och alla enusiastiska, nyfikna läsare. Puss!
Där svarar jag i mån av tid och om jag tycker att frågorna är intressanta.
Jag har tyvärr sällan tid att svara på frågor som kräver längre utläggningar här.
Förtydligande: Jag får lass av privata mejl med frågor, ibland ringer folk hem till mig och ställer frågor av typen som kräver långa svar. Eller så vill de bara prata mat. Jättetrevligt (jag menar det!) men också stressande. Jag måste lära mig begränsa detta så jag inte går i väggen.
Om man jobbar på en tidning kan man svara på läsarfrågor på arbetstid, men jag är en extremt underbetald frilans. Jag har börjat med spurten på min kokbok och kommer inte ha lika mycket tid ett tag framöver. Naturligtvis är ni välkomna att ställa frågor i diskussionerna, där finns ju massor av underbara häckande matnördar som kan svara. När jag förklarar att jag inte har tid att svara vill jag inte ha tjat. Om än aldrig så trevligt.
Detta sagt vill jag säga att jag högt och rent älskar min blogg, mina medbloggare och alla enusiastiska, nyfikna läsare. Puss!
5 kommentarer:
Jag ber om ursäkt om jag fattar dåligt men frågor om mat av stuket, hur steker man ägg eller vad?
And we love dig!
Helt rätt! Man ska ta vara på sig och inte bränna ut sig *duttar lite*
Jag lovar att tänka på det. Så g att Gitto också fått en egen frågelåda på tasteline, så jag börjar nog använda tasteline mer nu. Ha det så bra, och ta det lungt! :-)
Tack för förståelse. Det blir bra lite mycket ibland när man är trött och stressad.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida