Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, december 05, 2006

Oskar i våra hjärtan

Om jag varit friskare hade jag skrivit något smart om hur viktigt det är att fräsa lök länge, länge när man ska göra en gryta eller något annat mustigt. Men jag orkar inte. En dag i fotostudion tär hårt på krafterna.
Måste bara göra er uppmärksamma på att Oskar är veckans matnörd och att hans nystartade blogg är föredömligt smånördig. Välkommen Oskar, som vi längtat!
Fast det bekymrar mig en smula att du använder Eldorados tomater. Sämst i test. Behöver du ett handlån, Oskar?
Och tycker ni verkligen att jag är gastronomins Horace? Vet inte riktigt hur jag ska tolka det.

5 kommentarer:

Blogger Oskar sa...

Hahaa....riktigt roligt! :) Men efter floppen med Kung Markattas dinkelpasta dissade jag deras tomatburk på Hemköp igår. Den italienska sorten jag brukar köpa var slut och med sjukt barn på armen fanns det inte krafter för att gå till nästa butik. Men vill jättegärna höra alla synpunkter, typ denna. Fast jag ska säga att Eldorados hela burktomater ändå är hyfsade. Vem vann förresten testet?

17:29  
Blogger Xtian sa...

Lisa, du är lite av en Horace, fast på ett mycket mycket coolare sätt. Horace skulle aldrig käka McMuffin, än mindre erkänna det...

/matnobelprisets motsvarighet till Gert Fylking - Redaktionen FastFoodLovers

21:01  
Anonymous Anonym sa...

jag tänkte precis påpeka eldoradotomaterna för Oskar. Men nu slipper jag. Tack :P

09:38  
Blogger Lisa sa...

Muttis tomater är bäst. De på burk är överlägset bäst, de tävlar i en egen klass. Jag har gjort ett konsultuppdrag för Mutti nyligen (öppenhet är viktigt). Men jag var frälst innan det genom min man.

15:28  
Anonymous Anonym sa...

Men VAR hittas Muttis tomater nu för tiden?

17:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida