Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

fredag, november 17, 2006

Äntligen fredag!

Nu är veckan över och allt lite bättre. Johan lägger pomerans i blöt och peppar surdegarna inför morgondagen. Och vi har fått en ny familjemedlem som redan levererat sval rosaskimrande lycka.
Nu är enda frågan: vem vill ge vår gamla glassmaskin från Philips ett nytt hem? Priset är gratis men den behöver ett nytt frysblock (kostar ca 250 pix på Clas Ohlson). Om du hämtar den i helgen bjuder vi med stor (till visshet gränsande) sannolikhet på en macka av nybakt surdegsbröd.

5 kommentarer:

Anonymous björn w sa...

Jag vill mycket gärna adoptera er gamla maskin om ingen annan hunnit före. Däremot kan jag tyvärr (med tanke på surdegsmackan) inte hämta den i helgen för jag är i Malmö just nu... däremot gärna någon dag i nästa vecka eller så.

10:21  
Blogger Lisa sa...

Deal!
Vi är hemma de flesta kvällar nästa vecka.

10:43  
Blogger Gitto sa...

Argh! Dumma Björn som hann före! Nu ska jag sura hela helgen. :) Jag som dessutom är tokbakis. Det är inte rättvist.

15:49  
Blogger Lisa sa...

Gitto: Vi har faktiskt två! Ska kolla om båda funkar.

14:18  
Blogger Gitto sa...

Åhå? Är det sant? Håller tummarna allt vad jag orkar. Bakfyllan har för övrigt övergått i tokförkylning, så det är ännu mer synd om mig nu - det här är inte ens självförvållat! Och om du har en glassmaskin till mig så har jag dessutom en burk hemgjord krusbärsmarmelad från i somras till dig. Den går finfint till surdegsbröd!

19:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida