Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, november 15, 2006

Ny bok!

Idag kom ett bud med boken jag skrev i våras för Penfolds. Den heter Penfoldsälskarens kokbok och blev mycket stilig (stor eloge till Jonas Böttiger som gav stramt elegant form och Helén Pe som plåtade poetiskt och stilrent).
Tyvärr har bokproducenterna räknat fel på budgeten så det finns inga pengar att marknadsföra den med. En sökning på Google gav noll träffar innan det här skrevs.
Jag skrev texterna om åtta underbara svenska krogar och redigerade recepten. Och snyggade till andras texter.
Uppdaterat: Jag fick ett beklagande mejl, men det är inte synd om mig. Jag har inte royalty på boken och det är inte min bebis. Jag skrev bara texter på beställning och det var makalöst inspirerande att få möta allt duktigt krogfolk. Och att dricka Grange vid riksgränden var inte heller fy skam (tack söte Jonas Alwin!)

4 kommentarer:

Blogger Martin sa...

Låter spännande, jag vet inte men kanske kan jag hjälpa till på ett hörn.

Men vad är Penfolds? Jag googlade, det dök upp ett vin. "Penfoldsälskarens kokbok" är alltså en bok om vilken sorts mat som är god till vinet penfolds?

22:08  
Anonymous Anonym sa...

Vet du var man hittar Penfoldsälskarens kokbok i handeln? Går den att köpa?

11:24  
Anonymous Jan Andersson sa...

Boken säljs av Svenska Dagbladet som erbjudande till deras prenumeranter. Jag har beställt den och hoppas få den till helgen då jag ska pröva St Henri, RWT, Magill Estate samt Grange (ser verkligen fram emot det).

10:21  
Anonymous Marte sa...

Den finns att köpa på "Grill Ruby" i Gamla stan!

11:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida