Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

söndag, oktober 01, 2006

Äntligen hemma!

Efter ett par hektiska dagar (och i mitt fall några dagar i Ciudad Real och Helsinki före det) i Malmö är vi hemma igen. Närmaste dagarna kommer jag att besvara frågor, byta ut bilderna mot bättre och komplettera med information och adresser. Samt skriva som en galning för att möta alla dödslinjer. Johan sätter surdeg i morgon.

3 kommentarer:

Blogger Jessica sa...

Um... dödslinjer låter ju, ja, typ, livshotande ;).

16:06  
Blogger Gitto sa...

Hej Lisa! Tack för en helt underbar blogg, jag har hetsläst den den senaste veckan! Bloggen jag själv skulle velat skriva (och ännu hellre hade jag velat lagat och ätit all din underbara mat).

En fråga bara (jag misstänker att den inte kommer få något svar med tanke på de hotande dödslinjerna, men kanske någon annan läsare kan hjälpa mig?): min bror ska åka tillbaka till Kyoto om en vecka, och eftersom han är lite av en matanalfabet har han noll koll på vad man kan köpa för spännande japanska kryddor och smaksättare. Och jag tänker inte låta en sådan chans till nya kulinariska upplevelser gå förlorad. Grejen är att jag inte vet vad jag ska be honom köpa med för någonting... Det känns lite tråkigt att be om dashipulver och mirin allena. Tips, någon?

17:03  
Blogger Lisa sa...

Hej Gitto och välkommen hit!
jag skrattade åt din fina frukostservering.
Faktum är att jag är urdålig på japansk mat jag tycker att du ska fråga Jessica (se ovan). Massor av lite finare sake (gärna olika sorter), mirin, lite hippa alger och ... äsch, fråga Jessica! Det är ju ingen idé att köpa sådant som finns här i asiatiska butiker.

17:11  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida