Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

måndag, september 25, 2006

Skäl att älska Spanien

DSC00046.JPG
Blodkorv serveras inte med lingonsylt.

7 kommentarer:

Blogger MrArboc sa...

En fråga som inte har med ditt inlägg att göra: Är ärtor en grönsak?

Läs gärna inlägget i min blogg där frågan uppkommer:

http://mrarboc.blogspot.com/2006/09/ugnsgratinerad-jokkmokkskorv.html#links

(Hoppas länken fungerar... Tack för en bra blogg förresten, läser den dagligen då jag har möjlighet)

17:44  
Anonymous Håkan Edenberger, Linköping sa...

Senast vi var i Spanien så låg inte den spanska blodkorven på barnens tio-i-topp-lista, dock utlöste den muntra tillrop hos dom när vi försökte grilla lite blandade spanska korvar. De små korvarna visade sig innehålla ganska mycket fett vilket gjorde att det slog upp stora lågor i grillen, bl a runt den mörka blodkorven, varpå ungarna skriker "bajset brinner, bajset brinner". Kul att man kan glädja någon i alla fall...

Tack för en utmärkt, mycket varierande och intressant blogg för en person som älskar att djupdyka i allt runtomkring mat. Kommer att fortsätta följa din resa genom matens värld även om du har högt tempo ibland...

23:50  
Anonymous Håkan Edenberger, Linköping sa...

Senast vi var i Spanien så låg inte den spanska blodkorven på barnens tio-i-topp-lista, dock utlöste den muntra tillrop hos dom när vi försökte grilla lite blandade spanska korvar. De små korvarna visade sig innehålla ganska mycket fett vilket gjorde att det slog upp stora lågor i grillen, bl a runt den mörka blodkorven, varpå ungarna skriker "bajset brinner, bajset brinner". Kul att man kan glädja någon i alla fall...

Tack för en utmärkt, mycket varierande och intressant blogg för en person som älskar att djupdyka i allt runtomkring mat. Kommer att fortsätta följa din resa genom matens värld även om du har högt tempo ibland...

23:51  
Anonymous Håkan Edenberger, Linköping sa...

Hoppsan!

23:53  
Anonymous Annette sa...

Ser gott ut. Jag älskar blodkorv, särskilt fransk med äpplen till (nu är jag hungrig igen, och det är fyra timmar kvar till lunch!).
Måste pröva den spanska snart. Med... tomater och vitlök?

08:23  
Blogger karin sa...

Jag föredrar den svenska med lingonsylt!
När jag bodde i studentkorridor eller studenttrappa hade jag en granne från Uruguai, han åt blodpuddingen med senap!

18:37  
Blogger Lisa sa...

Tack foer kommentarer. Har svaart att svara paa fraagor haer eftersom jag inte reser med dator!

hejhej!

09:03  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida