Matälskarna
Laga med Lisa
Specialer
Veckans matnörd
Galenpannor
Krydda din tillvaro
- Bloggcentralen
- Förnuftets röst
- Läskättja
- Oemotståndligt småsur
- Stort hjärta, skarp penna
- Vinlusen i Kina
- Vrålkoll på media
Primörer
- Vita döden
- Mataelskare paa vift
- Polenta i brasiliansk tappning
- Veckans tema: längdkissning
- Påminnelse
- Snigeleländet (som utlovat)
- Veckans hjältinna
- Föreläsning i Hässleholm
- Apropå längdkissning
- Snabbt om snabbmat
Skåpmat
- maj 2005
- juni 2005
- juli 2005
- augusti 2005
- september 2005
- oktober 2005
- november 2005
- december 2005
- januari 2006
- februari 2006
- mars 2006
- april 2006
- maj 2006
- juni 2006
- juli 2006
- augusti 2006
- september 2006
- oktober 2006
- november 2006
- december 2006
- januari 2007
- februari 2007
- mars 2007
- april 2007
- maj 2007
- juni 2007
- juli 2007
- augusti 2007
- september 2007
- oktober 2007
- november 2007
- februari 2008
7 kommentarer:
En fråga som inte har med ditt inlägg att göra: Är ärtor en grönsak?
Läs gärna inlägget i min blogg där frågan uppkommer:
http://mrarboc.blogspot.com/2006/09/ugnsgratinerad-jokkmokkskorv.html#links
(Hoppas länken fungerar... Tack för en bra blogg förresten, läser den dagligen då jag har möjlighet)
Senast vi var i Spanien så låg inte den spanska blodkorven på barnens tio-i-topp-lista, dock utlöste den muntra tillrop hos dom när vi försökte grilla lite blandade spanska korvar. De små korvarna visade sig innehålla ganska mycket fett vilket gjorde att det slog upp stora lågor i grillen, bl a runt den mörka blodkorven, varpå ungarna skriker "bajset brinner, bajset brinner". Kul att man kan glädja någon i alla fall...
Tack för en utmärkt, mycket varierande och intressant blogg för en person som älskar att djupdyka i allt runtomkring mat. Kommer att fortsätta följa din resa genom matens värld även om du har högt tempo ibland...
Senast vi var i Spanien så låg inte den spanska blodkorven på barnens tio-i-topp-lista, dock utlöste den muntra tillrop hos dom när vi försökte grilla lite blandade spanska korvar. De små korvarna visade sig innehålla ganska mycket fett vilket gjorde att det slog upp stora lågor i grillen, bl a runt den mörka blodkorven, varpå ungarna skriker "bajset brinner, bajset brinner". Kul att man kan glädja någon i alla fall...
Tack för en utmärkt, mycket varierande och intressant blogg för en person som älskar att djupdyka i allt runtomkring mat. Kommer att fortsätta följa din resa genom matens värld även om du har högt tempo ibland...
Hoppsan!
Ser gott ut. Jag älskar blodkorv, särskilt fransk med äpplen till (nu är jag hungrig igen, och det är fyra timmar kvar till lunch!).
Måste pröva den spanska snart. Med... tomater och vitlök?
Jag föredrar den svenska med lingonsylt!
När jag bodde i studentkorridor eller studenttrappa hade jag en granne från Uruguai, han åt blodpuddingen med senap!
Tack foer kommentarer. Har svaart att svara paa fraagor haer eftersom jag inte reser med dator!
hejhej!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida