Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, september 19, 2006

Och nu blir det reklamblogg ...

DSC00040.JPG
Så här innerligt lycklig är man bara om man har ett eget café (som det går bra för). Visst är vi frestade att starta kafé ibland, men det är nog bättre att bara hjälpa till lite grand. Isynnerhet med de riktigt roliga grejorna som att komponera mackor. I oktober är det urpremiär för mackan Aleppo på Cocovaja på Norrtullsgatan 51 i Stockholm. Surdegsbrödet kommer från Vallhallabageriet. I rollen som fyllning ser ni humus med tomater samt pumpafrön och gröna russin som rostats med nötter och kryddor.
Om ni spanar in någon bakom disken som är ovanligt stilig (och inte ser ut som på fotot) så kan det mycket väl vara en Matälskare som extraknäcker. Om man viskar det hemliga lösenordet "matälskare" till Ilias (som ser ut som på fotot) så kommer han att bjuda på något extra gott.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det är härligt att, aldrig låta sig förvånas av människor eller "prudentliga tanter"*s*
Tack för hinten, och försmaken av riktigt god mat!

;)

14:52  
Blogger Lisa sa...

Vebdettanbetttan: Du rockar!

15:03  
Anonymous Anonym sa...

Cocovaja ÄR bra. Kaffet underbart och mackorna, kanske inte världens största, men sannerligen bland de godaste. Aleppo? Kanske, men den låter inte övertygande. Naturligtvis ska jag smaka samtidigt som jag köper dubbla e.

16:28  
Blogger Anne sa...

Hoho, snacka om bra tajming. Jag var nyss och hälsade på Ilias för första gången, och drack en jättefin macchiato. Ingen macka den här gången, det var lite sent på dagen, men jag ska se när jag lyckas få till nästa besök. Snart.

19:55  
Blogger Lisa sa...

Mmmm, vad jag är glad att ni också gillar Cocovaja. Visst är det härligt med passionerade människor. Prova espressomojiton. Det låter sjukt, men det funkar.

23:01  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida