Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

torsdag, september 28, 2006

Mer poro

DSC00099.JPG
På anrika Savoy tycks begreppet tid ha en annan mer svävande, loj kvalitet. Alltså känns Alvar Aaltos troget bevarade inredning som skapad igår. Och det är helt i sin ordning att Mannerheims vorshmack får puttra på spisen i hisnande tre dagar. Rätten lagas vanligen på fårkött som mals med saltsill. Nu lagas guckan med ... poro! Syrad gurka och picklad rödbeta är självklara tillbehör.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

-> Lisa: Vad tycker du om Vorschmack? Har aldrig ätit det men många gånger funderat på att prova laga det.

21:04  
Blogger Lisa sa...

Strålande gott om det lagas rätt! Recept inkommer snart.

12:42  
Anonymous Anonym sa...

Toppen!

23:21  
Blogger Space babe sa...

Vad är poro?

17:42  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida