Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, april 11, 2006

Klarspråk!


Bojkotta inte fotboll. Bojkotta bordeller. Bojkotta aningslös bordellromatik som den här kampanjen. Bojkotta Festis. En onödig produkt med en osmaklig och korkad marknadsföring med osedvanligt dålig tajming.

6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Eller hur - såna där bordellbås är ju kärlekens snabbmat - dyrt och onyttigt.

13:21  
Anonymous Anonym sa...

Eller så är bordellbås ett skydd för de prostituerade - läs själv på http://www.timbro.se/pdf/nmi/nmibp1.pdf

Inget försvar av något alls, bara fakta.

Dålig tajming Lisa? Men filmen är nog inspelad och mediaplanerad redan innan JämO bestämde sig för att göra sitt en utspel.

Bordellromantik? In the eye of the beholder kanske, jag ser en promiskuös man. Men inget bordelligt över det alls.

Men den smakar inget gott. Så det får bli något annat istället, men inte på grund av någon association till annan avlägsen debatt.

22:57  
Anonymous Anonym sa...

Men lol. Det mesta i världen är onödigt. Det mesta kan också ses som sexistiskt på ett eller annat sätt. Allt blir vad man gör det till.

Personligen tycker jag att vi ska bojkotta gurkor. Där kan du snacka om sexism!

17:44  
Anonymous Anonym sa...

du har så rätt, så rätt. och du formulerar det så bra.

de raljanta män som sprider sina kvickheter som kommentarer till detta här i din blogg... man får bara hålla tummarna för att lite äkta sexism nyper dem i stjärten nån dag nu snart.

det är väldigt skönt att läsa om mat och få veta allt som hör till, som reklam du får - det är ju så livet är. vi är ju kvinnor och män och ätare och matlagare och politiska och sexuella och alltihop i samma människa -

- nu fransar jag ut känner jag men hursomhelst: mkt bra, lisa.

19:19  
Anonymous Anonym sa...

Lisa har rätt vad det gäller dålig tajming, spelar ingen roll när denna värdelösa reklam uppenbarar sig- det är ALLTID dålig tajming och inte bara sexistisk mot kvinnor utan även fruktansvärt nedvärderande för oss män!
Jag bojkottar redan det vattninga innamätet på gurkor men det får bli min bojkott, längre går jag inte vad gäller gurkor men Festis...nej tack!

20:59  
Blogger Lisa sa...

Åh, inget ont om guerkaJag har skrivit en krönika om gurkor som var rätt rejält uppsluppen och snuskig. Ska lägga ut den här som ett gurkans försvar.
Det är vansinnigt roligt att vara politiskt inkorrekt om man är det är på¨ett subtilt och intelligent sätt och väljer rätt kanaler. och att det är tillräckligt absurt för att det
Men när det är som den här otroligt plumpa och obehagliga reklamen är det bara cyniskt.
Vill ni läsa texter som är politiskt inkorrekta, geniala och geniala kan ni läsa knullbloggen och runkbloggen. Hinner inte lägga länkar-googla!
Påskpussar från Lisa

12:50  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida