Dags för nya äventyr: Taffel.se
För drygt två år sedan flyttade jag hit från min gamla, nu saligen avsomnade blogg på Matkaravan. Oj, vad roligt jag haft här!
Det bästa av allt bra är alla matbloggare (och kommentarsstammisar) jag lärt känna. Isobel och Gitto som blir mina sambos på Taffel.se. K på Mat och politik. De framgångsrika brudarna på Ragazze. Och alla ni andra ingen nämnd, ingen glömd. Tack för alla glada tillrop, smart kritik, stimulerande smågräl och inspiration. Jag blir lätt mjältsjuk och gråtmild. Visst har vi haft kul?
Nu är det dags att dra vidare till nya Matälskaren, varsamt uppsnofsad bli den en del av Sveriges nördigaste matsajt. En annan knutpunkt är redaktionsbloggen: Kort om gott. Uppdatera era bokmärken och huka er, för nu drar jag igång på allvar. Så fort jag hunnit exportera länkbanken finns ni på plats där.
Vi ses på Taffel.se!
Det bästa av allt bra är alla matbloggare (och kommentarsstammisar) jag lärt känna. Isobel och Gitto som blir mina sambos på Taffel.se. K på Mat och politik. De framgångsrika brudarna på Ragazze. Och alla ni andra ingen nämnd, ingen glömd. Tack för alla glada tillrop, smart kritik, stimulerande smågräl och inspiration. Jag blir lätt mjältsjuk och gråtmild. Visst har vi haft kul?
Nu är det dags att dra vidare till nya Matälskaren, varsamt uppsnofsad bli den en del av Sveriges nördigaste matsajt. En annan knutpunkt är redaktionsbloggen: Kort om gott. Uppdatera era bokmärken och huka er, för nu drar jag igång på allvar. Så fort jag hunnit exportera länkbanken finns ni på plats där.
Vi ses på Taffel.se!
Etiketter: leverpastej, Tack och hej
14 kommentarer:
Låter som en spännande tid. Lycka till i det nya hemmet!
Lycka till Lisa! Kör så det ryker som vanligt!
Ska bli jättespännande att se vad ni tänker hitta på. Det rör på sig i mat- och nätvärlden. Jag finns nog inte med i din länklista men misstänker att du hittar mig ändå.Jag blir en av era trogna läsare. Lycka till.
Jag kommer naturligtvis spänt att följa Taffel.se.
Dock en liten teknisk fråga? Kommer ni att köra RSS för nya artiklar där också? Jag samlar alla intressanta bloggare i min RSS-läsare och slipper surfa runt till alla ställen. Mer matnörderi per minut! :-)
Andreas
Jaha, då får man flytta vidare dit då :-)
Alltså det går ju att flytta hela matälskarbloggen till taffel, bara genom att välja FTP istället för blogspot under publicering på Blogger.
Det är bra om ni vill att Taffel ska ha bra Google-ratio från början.
Martin: Kommer att göras närmaste dagarna!
Det här blir spännande. Och lite läskigt. Fast nytt. Hoppas att det går bra. Men går det åt skogen kan det göras ogjort! Ctrl-z.
(Jag blev rörd av länkningen.)
Hej Lisa,
vet du någonstnas (så nära Stockholms trakten som möjligt) där man kan få tag på nykränat smör, nymjölkad mjölk, grädde, ägg osv? Eller en av ovanstående åtminstone?
Alexandra: nej tyvärr inte men jag kan lägga ut frågan på min nya blogg. Här är det slut i rutan!
kolla in
www.youtube.comwatch?v=ZZcCmsKvB_k
Fin blogg du har, läs gärna våran!
kokvran.blogg.se
Kanonblogg jag flyttar gärna med .. Det får man inte missa
http://paste2.org/p/149960
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida