Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

måndag, juni 04, 2007

Försäkring mot stjärnfall

Numera kan stjärnkrögare sova gott om natten. Det går att ta en försäkring som faller ut när en stjärna faller. Michelinstjärna alltså.
Med tanke på Bernard Loiseaus tragiska slut är det kanske ingen dum idé. Kanske lika bra att passa på att försäkra sig mot elaka bloggare också.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Blogger Jessica sa...

Loiseaus fru sa i någon intervju jag läste att han var svårt deprimerad så även utan sjärnförlusten hade han nog gått det ödet till mötes. Hon trodde inte riktigt på att det var just stjärnan som tippade honom över kanten men det blir ju mest spekulationer.

Det står i nte hur mycket försäkringen kostar att teckna. Undrar hur mycket det kan bli om den betalar 25 000 euro vid en stjärnförlust, utgår det per stjärna man förlorar? Inte för att det är någon vision för den som äger en krog men ja...

22:58  
Anonymous Anonym sa...

Jag dejtade en kock som jobbar (och jobbade även då) på la Côte d'or. Han berättade att Loiseau hade varit deprimerad en tid men att det som drev honom över randen var att han fick reda på att hans fru var otrogen. Så tro fan att hans fru försöker skylla på en svår depression.

10:32  
Blogger Jessica sa...

Jo, kan jag också tänka mig.

10:57  
Blogger Lisa sa...

Karl: Juicy! Hoppas att du har goda belägg för det. Det här är inte Flashback;-)

Hur som helst är det tufft att vara kock.

12:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida