Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, maj 08, 2007

En skvätt sätter sprätt

DSCF2285Länk till artikel av mig för er som inte läser Svenskan.
Sitter i receptredigering och slutkorr med andan i halsen och beklagar att bloggen är trist just nu. Vill tillägga att vårens godaste kryddor hittills är gussum-mynta, vattenkrasse och lavendelskott. Trendgluttningen gjord på ljuvliga Esperanto.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

trendigt jovisst men förpackningen är under all kritik och helt otidsenlig. jag samlar till klassisk fransk protest! Samla PLASTförpackningar och skicka tillbaka dem till producenterna. Skapa plastberg hos dem som över-förpackar. ...det värsta är att de troligtvis ser till att plasten går till återvining i kina! suck det blev inget bra upprop. när ska fler ta ansvar?

15:36  
Blogger Lisa sa...

Hej anonym,
Jag håller fullkomligt med om att det finns onödiga förpackningar som tex pappkartongen runt tandkräm. Färska kryddor som plockats måste förvaras aromtätt och på ett sätt som gör att det ömtåliga innehållet skyddas mot stötar. Det här är en förpackningav ett enkelt lager tunn styv plast som är förseglad för att fungera som en luftkudde för örterna. Verkar rätt smart och resurssnålt, måste jag säga.


Har du ett bättre förslag så kom gärna med det.

15:48  
Blogger Christian sa...

Hej Lisa!

Tack för att jag fick komma till ditt trevliga "kontorskök" igår. Har sneglat lite på boken "om skånsk mat & kutur" jag bytte till mig. Passar mig som handen i handske, kombinerad recept och etnologibok - som kulturintresserad matglad skåning ser jag den som ett kap!

mvh//Christian

23:50  
Anonymous Sven-Åke sa...

Hej Lisa! Jag lydde ditt råd och åt en massa injera och wat i Etiopien. Nu har jag faktiskt gjort mitt allra första mat-inlägg på min blogg! (hjälp!.....) ;-)

/ Sven-Åke

22:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida