En skvätt sätter sprätt
Länk till artikel av mig för er som inte läser Svenskan.
Sitter i receptredigering och slutkorr med andan i halsen och beklagar att bloggen är trist just nu. Vill tillägga att vårens godaste kryddor hittills är gussum-mynta, vattenkrasse och lavendelskott. Trendgluttningen gjord på ljuvliga Esperanto.
Sitter i receptredigering och slutkorr med andan i halsen och beklagar att bloggen är trist just nu. Vill tillägga att vårens godaste kryddor hittills är gussum-mynta, vattenkrasse och lavendelskott. Trendgluttningen gjord på ljuvliga Esperanto.
Etiketter: länktips, trendgluttning
4 kommentarer:
trendigt jovisst men förpackningen är under all kritik och helt otidsenlig. jag samlar till klassisk fransk protest! Samla PLASTförpackningar och skicka tillbaka dem till producenterna. Skapa plastberg hos dem som över-förpackar. ...det värsta är att de troligtvis ser till att plasten går till återvining i kina! suck det blev inget bra upprop. när ska fler ta ansvar?
Hej anonym,
Jag håller fullkomligt med om att det finns onödiga förpackningar som tex pappkartongen runt tandkräm. Färska kryddor som plockats måste förvaras aromtätt och på ett sätt som gör att det ömtåliga innehållet skyddas mot stötar. Det här är en förpackningav ett enkelt lager tunn styv plast som är förseglad för att fungera som en luftkudde för örterna. Verkar rätt smart och resurssnålt, måste jag säga.
Har du ett bättre förslag så kom gärna med det.
Hej Lisa!
Tack för att jag fick komma till ditt trevliga "kontorskök" igår. Har sneglat lite på boken "om skånsk mat & kutur" jag bytte till mig. Passar mig som handen i handske, kombinerad recept och etnologibok - som kulturintresserad matglad skåning ser jag den som ett kap!
mvh//Christian
Hej Lisa! Jag lydde ditt råd och åt en massa injera och wat i Etiopien. Nu har jag faktiskt gjort mitt allra första mat-inlägg på min blogg! (hjälp!.....) ;-)
/ Sven-Åke
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida