Provlagare sökes!
Hoho!? Någon här som har lust att provlaga lite recept till min nästa kokbok? Det krävs en speciell personlighetstyp som kan följa instruktioner exakt. Det gäller att äta och väga med stadig hand utan att höfta eller sväva ut i egna varianter. Man får gärna föreslå förbättringar eller variationer i efterhand. Men det är inte det som är uppdraget. Det är det bra om man både gillar och har tillgång till lite ovanliga ingredienser.
Belöningen blir en eller ett par kokböcker beroende på hur många recept ni lagar upp. Dessutom blir ni givetvis bjudna på releasepartyt på Matlabbet i höst. Jag kan också lämna bidrag till råvaror om ni lagar många recept.
Mejla mig och berätta vilken typ av mat du föredrar/ogillar så skickar jag recept.
Belöningen blir en eller ett par kokböcker beroende på hur många recept ni lagar upp. Dessutom blir ni givetvis bjudna på releasepartyt på Matlabbet i höst. Jag kan också lämna bidrag till råvaror om ni lagar många recept.
Mejla mig och berätta vilken typ av mat du föredrar/ogillar så skickar jag recept.
10 kommentarer:
Jag hjälper gärna till!
Jag med!
Vi testar gärna några recept, låter kul!
Jamen mejla då! Och skriv om det är något ni gillar speceillt att laga!
Kramar, Lisa
Lisa, jag vill inte vara petig och så men... jag tror inte folk känner till din mailadress :)
Ska man maila till din bahnhof-adress eller har du någon (annan) jobbmailadress?
Vad roligt, får jag bara veta rätt email adress så hjälper jag gärna till.
Zaba
London
Adressen står på min profil, ju.
Vill också påpeka att de recepten är provlagade (de flesta flera gånger. Så det är ingen grundforskning det är frågan om utan småpill. Och som receptskrivare vill man alltid ha extra input, jag blir själv sur när recepten inte fungerar. De ovanstående har garanterat min mejl sen tidigare.
Jag är rätt analt noggrann så det hade kanske passat mig. Allt beror på: vad är tidsramen?
har mejlat.
Vad roligt!!! Jag vill också gärna provlaga lite. Du kan maila vad du vill till mig för jag gillar det mesta. Har ganska mycket olika ingredienser hemma också så det är inga problem.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida