Matälskarna
Laga med Lisa
Specialer
Veckans matnörd
Galenpannor
Krydda din tillvaro
- Bloggcentralen
- Förnuftets röst
- Läskättja
- Oemotståndligt småsur
- Stort hjärta, skarp penna
- Vinlusen i Kina
- Vrålkoll på media
Primörer
- Årets matbloggstrend : Quinoa
- Ny matbloggare
- Oskar i våra hjärtan
- Gastronomi via SMS
- Veckans citat
- En professsionell matnörds glamourösa tillvaro
- Att bygga smak
- Jäsiken!
- Ack, så vackert
- Mathelg
Skåpmat
- maj 2005
- juni 2005
- juli 2005
- augusti 2005
- september 2005
- oktober 2005
- november 2005
- december 2005
- januari 2006
- februari 2006
- mars 2006
- april 2006
- maj 2006
- juni 2006
- juli 2006
- augusti 2006
- september 2006
- oktober 2006
- november 2006
- december 2006
- januari 2007
- februari 2007
- mars 2007
- april 2007
- maj 2007
- juni 2007
- juli 2007
- augusti 2007
- september 2007
- oktober 2007
- november 2007
- februari 2008
5 kommentarer:
Nu är jag här igen. Och kommenterar. Men detta bröd, varrasleipä, är så gott. Köper dock oftast utan nässelsmak. Rekommenderas inte till folk med lösa tandlagningar dock.
Hejsan! Måste ju se vem som fnissat i min blogg! ;) Och när jag ser allt matnyttigt du bloggar om så tänker jag att "nån dag ska jag träffa en karl som älskar att laga vegetariskt" för annars vet jag inte hur jag skulle kunna få ordning på min kost.
Desto roligare är det att se att andra lyckas trolla med ovanliga ingredienser!
För ett ögonblick trodde jag att ni hade ätit memma, för det var det mest finska jag kunde komma på. Men det är visst till påsk man äter det. Jag har aldrig testat det, men det ser så förskräckligt ogott ut. Brödet ser dock inte dumt ut.
lite nyfiken, har du finska anor eller är det nån i din närhet som har det ? annars brukar det finska köket inte omtalas så mycket..
Min man är ju alldeles finlandssvensk ju! Fast uppvuxen och utbildad i USA.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida