En professsionell matnörds glamourösa tillvaro
Förra veckan var jag mest sjukskriven, men jag hann med en del i alla fall. Jag förläste om ingefärans välsignelse för otroligt trevliga grisuppfödare i Kvänum. Samtidigt utsågs årets bästa julskinka av en jury bestående av tre vitrockade (nåja, i viss mån grönrockade) herrar. Alla skinkor var underbara, men Skövde Slakteri vann. På bilderna ser ni först Lars Barrljung bedöma och smaka. Och sedan Jeanette Blackert stoltsera med sin vinnarskinka.
Hemkommen från grisstrapatserna blev det sängläge ett par dagar med redigering av veganrecept och översättning av amerikanska recept.
Veckan avslutades med upplagning och provsmakning av 10 nästan identiska köttfärssåser.
Hemkommen från grisstrapatserna blev det sängläge ett par dagar med redigering av veganrecept och översättning av amerikanska recept.
Veckan avslutades med upplagning och provsmakning av 10 nästan identiska köttfärssåser.
8 kommentarer:
vad är det för veganrecept du har redigerat?
Hemligt än så länge!
Återkommer.
jag väntar med spänning! själv ska jag göra vegansk fiskgratäng till middag idag.
Lisa, ser att du älskar att ta bilder med din nya kamera men måste de ligga i bredd?
Kinna: Ja, ibland måste de det. Förövrigt är det samma gamla mobil som gör tjänst.
10 olika recept på köttfärssås?? Vann någon?
Mooch: Testade olika kryddningar. Konsultjobb.
Lisa, på en liten skärm trycker bilderna ut allt till höger och hela din länklista ligger längst ner, under alla inlägg. Inte för att klaga på dina fina bilder, men din sida får konstig form.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida