Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

tisdag, november 14, 2006

Ab fab!

Alla älskar vi att få reda på nya saker om oss själva. Fast kanske inte just hur förutsägbara vi är. Här kan du ta reda på om din bokhylla bjuder på överraskningar. Lustigt nog stämde det bättre med skönlitteratur än med favoritkokböcker för mig.

Via Erik , så klart!

Uppdaterat: Förtydligande. Jag anser att alla borde läsa minst två av sina "orekommenderade" böcker årligen för att vidga sina vyer. Börja med en redan i morgon!
Uppdatering igen: Jag tänker omedelbart ta mig an Marian Keyes, som tydligen inte skulle trivas i min hylla. Kan någon tipsa om vilken är bäst? CS Lewis religiösa drapor tänker jag dock inte ge mig på, det räcker och blir över med Narnia. Ayn Rand har jag faktiskt haft samtliga alster av i samlingarna men slängt. Det Unsubscribern missade var min vurm för skräckisar av King och till och med Koontz.
Vad tänker du ge dig på?

7 kommentarer:

Blogger Hanna sa...

Vad jag än skrev in för böcker så unsuggestade den extremt mkt kristen litteratur. Är jag Antikrist?

10:03  
Blogger Lisa sa...

Förmodligen. Men jag håller det inte mot dig.

10:14  
Blogger Lisa sa...

Kära Ondskan!
Eftersom jag oroade mig för dig gjorde jag ett snabbt test och konstaterade att alla som läser Magaret Atwood ich Hilary Mantel är Antikrist enligt din kanske något snäva definition.

Jag vill på intet sätt förringa dig och din upplevda ondska, men på något sätt har jag en något mer rafflande bild av Antikrist än en Gubbängsboende vegetarian med tax.

Men jag har haft fel förut.

09:29  
Anonymous Anonym sa...

Hmm. Jag får också bara en massa konstiga überkristna icke-förslag. Och då har jag ändå provat med bl.a. Pratchett, Wally Lamb, Kerouac, Hunter S Thompson och annan uppbygglig favoritlitteratur.

Fast det så klart, enligt den amerikanska kristna högern är vi nog alla antikrist.

09:50  
Anonymous Anonym sa...

Jag får också en massa kristna förslag...speciellt om jag skriver in fanatasyböcker eller typsikt "lättläst" littteratur som tex Marian Keyes (av vilken jag äger ett par, därför nu ett tips)

"Rachels Holiday" eller "En oväntad semester" som den heter på svenska är bättre än jag trodde från början, och jag gillar ändå den typen av böcker. Några av hennes böcker handlar om tre systrar varav "En oväntad semester" är en och "Vattenmelonen" är en annan. Men det är inga problem att läsa dem separat.

13:21  
Anonymous Anonym sa...

Vem är denna Nora Roberts som jag tydligen inte alls skulle gilla? DR Koontz är inte heller min grej har jag just lärt mig. Tänk, jag hade det på känn.

20:58  
Blogger Jessica sa...

Vattenmelonen är rätt kul.
Jag får så konstiga förslag att jag nog lägger ned tills vidare och fortsätter med mina deckare och ond bråd död. Det är det enda som intresserar mig just nu.

13:25  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida