Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!
tisdag, augusti 08, 2006
Paradis för matnördar
Min nyfunne själsfrände Martin Lersch har en hemsida med massor av boktips och en del fiffiga recept. Jaha, vad är det med det då? Jo, ämnet är molekylär gastronomi. Och den är bra. Riktigt bra.
skön hemsida - och skönt med fler som avlivar hopplösa myter (som den att man ska försegla kött-porer genom att bräna igen dom) och ser saker på nya sätt. årets sommarlektyr är McGee on Food & Cooking - han har ju rätt bra koll också... ;)
Jag fick McGee i trettioårspresent och är beredd att revidera min uppfattning att fysik i matlagning bara är tröttande. Närmare bestämt, avgörande för bra resultat.
2 kommentarer:
skön hemsida - och skönt med fler som avlivar hopplösa myter (som den att man ska försegla kött-porer genom att bräna igen dom) och ser saker på nya sätt. årets sommarlektyr är McGee on Food & Cooking - han har ju rätt bra koll också... ;)
Jag fick McGee i trettioårspresent och är beredd att revidera min uppfattning att fysik i matlagning bara är tröttande. Närmare bestämt, avgörande för bra resultat.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida