Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

torsdag, september 29, 2005

Chez Albert- ett välsmakande mem!

Vi matbloggare har en hel del gemensamt. En sak är att vi vurmar för små handlare som arbetar hårt för att förse alla oss matnördar med delikatesser. Nu är det dags att testa vårt inflytande och vifta lite på svansen för några mathjältar. Vi börjar med Albert och Carola på Chez Albert (Roslagsgatan 33, Stockholm) som förtjänar ännu fler kunder. Varför?
Jo, för att personalen är strålande glad, lagom familjär och vet vad de pratar om. Och för att du blir frälst av en rivig aromatisk hemgjort pebreresås på disken, en kvadriljon skojiga saker i hyllorna och dessutom de bästa färska korvarna jag hittat hittills i Stockholm. När säsongen tillåter finns det färska lagerblad. Kort sagt en liten guldgruva för matglada.

Vill du vara med?
1. Besök Chez Albert under oktober månad. Om du inte bor i Stockholm får du tubba någon bekant att göra det. Eller också kan du bara tipsa om att det pågår en kampanj.
2. Berätta i affären att du fått tipset på en blogg.
3. Skriv om ditt besök och rekommendera stället på din blogg om du gillar det lika myckeet som vi gör. Du behöver inte vara matbloggare för att skriva om mat. Var inte blyg!

1 kommentarer:

Blogger ninni sa...

Jag håller med, Chez Albert är en helt underbar affär! Jag fick tipset av en god vän som också älskar mat med känsla i.

18:58  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida