Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

lördag, februari 03, 2007

Bolognese hinkvis

Ännu fler italienska och svenska kompisar till spaghettin. Nu hoppas vi på Bendel, Brax, och Ragazzebrudarna. En barnvänlig sås från söta Sofia skulle sitta fint. Och hemulsås vill väl ingen missa? Kanske en thaivariant från Lager? En som passar till folköl från Kalmar? Som vanligt är domarna nyckfulla, mutbara och lättsmickrade. Vi tittar lika mycket på originalitet och smarta knep som slutresultatet. I synnerhet i den fria klassen kan du knipa billiga poäng genom att skoja till det. Astronomiska bonuspoäng får man om man provlagar de andras såser och kommenterar konstruktivt.
Priset? En hedersplats till höger och ett glas när vi ses. Och kanske en låda godsaker från en generös givare jag förhandlar med.

4 kommentarer:

Blogger CV sa...

Jag har tänkt tävla, men min bolognese är inte så där jättebra. Och jag varierar den en hel del efter humöret så det är svårt att skriva ner den. Just den är ett recept jag har i huvudet och labbar lite med från gång till gång.
Men: nästa tävling, om det handlar om fisk eller vegetariskt, då ska jag hänga på. Promise!
RS
kulturbloggen.com

21:54  
Blogger Anne sa...

Åh, jag ska, jag ska.. eller ja, nån typ av långkokt köttsås i alla fall. Sen hur bolognesig den blir, äh, det får vi se :)

22:33  
Blogger Lisa sa...

Åh, Anne glömde jag! och Lotten och Kardemumma och Karin i fönstret ...

23:41  
Anonymous Anonym sa...

Nu är jag med!

09:16  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida