Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

torsdag, juli 07, 2005

Malmös mage

Idag har jag en liten pluttartikel i Sydsvenskans kulturavdelning. Den ingår i en längre serie där olika Malmöbor fått filosofera fritt över Turning Torso.

6 kommentarer:

Blogger Alice sa...

Välskrivet, fick mig att längta söderut. Och ännu en gång konstatera: jag vill bo i Turning Torso. För jag nämnligen förälskad i den dildoliknande byggnaden.

09:58  
Blogger Lisa sa...

Enligt god vän som varit där är lägenheterna sanslöst illa planerade.Omöblerbara. Ingen trädgård. inga balkonger.Och den enda kontakten med luften är pyttesmå vädringsfönster. Jag tycker att den är snygg men onödig.

10:36  
Blogger Viktoria sa...

Ville bara säga att jag är oerhört stolt att du länkat till mej (den hittills enda än så länge, så vitt jag vet) och att min man blev väldigt förtjust i din beskrivning av torson som "en onöda".

16:12  
Blogger Wibbe sa...

Om huset hade varit drömt och realiserat av människor som inte vågar lita på sina sinnen hade det inte sett ut som det gör.

23:14  
Blogger Frida sa...

Jag får svindel så fort jag tänker på att bo i Turning Torso. Jag tar mycket hellre ett bad på Ribban. Kanske redan på fredag. Semesterbilen går en södervända.

00:05  
Blogger Alice sa...

Med tanke på att jag äger en rund säng tror jag inte min möblering kan kompliceras ytterligare, inte ens av lägenheter utan räta vinklar. Fast balkong vill man förstås ha. Undra om det finns en Helikopterplats på taket?

14:18  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida