Veckans matnörd: Gollan
Gollans zucchinirecept gjorde mig mest sugen av alla underbara förslag. Sardeller, vitlök och chili är ju solklara domarflörtar. Men ... Märkligt nog var det bechamelsåsen som fällde avgörandet. Är den inte rätt underskattad numera?
Nu ska jag göra av med en massa krabbkött av dubiös kvalitet. Samt ett kilo skinkstek, ett så kallat felköp. See ya!
Nu ska jag göra av med en massa krabbkött av dubiös kvalitet. Samt ett kilo skinkstek, ett så kallat felköp. See ya!
Etiketter: gollan regerar, veckans matnörd, zucchini
3 kommentarer:
En får tacke!
Ja, bechamelsås är underskattat, i synnerhet med mycket parmesan i.
Det låter dessutom coolare på italienska: salsa balsamella...
Lisa har gjort ett bra val. gollan är värdig vinnare.
Bechamel med parmesan? Blir inte det en Sauce Mornay special?
Jag lovar jag sätter rätten på min meny nästa vecka.
Örjan- Zuccini/Squashleverantören
Mildheten som i balsamellan är underskattad, verkligen.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida