Best in show
Godast på Smaklust med min mun smakat var en röd kittost från Lakene Ostgård. Inte bara det att osten var god i sig utan det faktum att den var smaksatt med hela korn av bockhornsklöver knockade mig totalt. Bockhornsklövern gav osten vidunderliga toner av valnöt och curry och kola och ...
Ja, plötsligt mindes jag att det är just bockhornsklöver som används för att tillverka fejk-lönnsirap.
Varför inte bara göra en bockhornsklöversirap och kalla den vid sitt rätta namn?
Ja, plötsligt mindes jag att det är just bockhornsklöver som används för att tillverka fejk-lönnsirap.
Varför inte bara göra en bockhornsklöversirap och kalla den vid sitt rätta namn?
Etiketter: bockhornsklöver, osteufori
1 kommentarer:
Tack för en trevlig kväll med mat och dryck !I morgon ska här lagas mat efter kokboken . Dyu är en pärla !!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida