Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, mars 07, 2007

Meze i massor

Kan meddela att pyttehaket Takemhome (nej det är inte en japansk rätt utan står för Take meze home) är helt godkänd. Som så ofta när det gäller libenesisk mat ser maten trist ut men smakar skojsigare. Inte lika lysande som Beirut Cafés stånd i Östermamshallen men mycket prisvärt. Och bara ett falafelkast från vår lägenhet. Du hittar butiken nära Västerbron på Långholmsgatan. Passa på att insupa av den ljuvliga interiören med mörkt viollila vägar, neongula stolar och en fiffig lampkrona.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Blogger Husmodern sa...

Ja, äntligen har de gjort nåt i den där lokalen! Hornstull är ett litet mecka vad gäller takeaway, vill jag påstå.

21:07  
Blogger Mård sa...

Varje gång jag hojat förbi där har jag undrat vad det är för något. Mysigt estetcafé? Pyttig restaurang? Ostbod med udda interiör? Nu ska jag absolut prova handla meze.

22:34  
Blogger Lisa sa...

Det är inte lysande men mer än Ok. Gott var kycklingspett (sic!), färsrullar. Stakra peppargeggan med valnötter var ok, men behövdes för att ge lite fräs. De små vita ostkuorna är lika potenta som gorgonzola. Jag diggade dem, min man var tveksam. Inte nöjd med humusen men baba ghanoughen var fin och rökig. Labneh god men kunde haft mer sula.

22:44  
Blogger Lisa sa...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

22:44  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida