Matälskarna
Laga med Lisa
Specialer
Veckans matnörd
Galenpannor
Krydda din tillvaro
- Bloggcentralen
- Förnuftets röst
- Läskättja
- Oemotståndligt småsur
- Stort hjärta, skarp penna
- Vinlusen i Kina
- Vrålkoll på media
Primörer
- Glad nyhet
- Yoghurt att dö för
- Ode till köttfärssåsen
- Och nu?
- Applåder!
- Taco á la bambi (nästan)
- Ekoanpassning och tidsbesparing
- Spännande matffärer
- Lugnande läsning
- Läsning påbjuden
Skåpmat
- maj 2005
- juni 2005
- juli 2005
- augusti 2005
- september 2005
- oktober 2005
- november 2005
- december 2005
- januari 2006
- februari 2006
- mars 2006
- april 2006
- maj 2006
- juni 2006
- juli 2006
- augusti 2006
- september 2006
- oktober 2006
- november 2006
- december 2006
- januari 2007
- februari 2007
- mars 2007
- april 2007
- maj 2007
- juni 2007
- juli 2007
- augusti 2007
- september 2007
- oktober 2007
- november 2007
- februari 2008
9 kommentarer:
Haha, vad rolig du är. De är ju så många att det knappt går att RÄKna dem. Och förresten - RÄKning är väl förbjudet på kurserna antar jag. Översatt till engelska låter "antar jag": Aj RÄKon".
Johnnym du är en söt fåntratt!
Lisa
Tack för trevlig och givande umamikurs.
En av dagens räkor.
Ja, tack för i eftermiddags! Det var kul, gott och lärorikt!
Tack själva ni var strålande! Kul att du skaffat blogg, Patrik!
Det måste vara det här som menas när man säger att man ska känna sin mat ;).
om det nu blir nåt skrivet...
är nog mer av kommentator
Vad hemskt med mat som tittar på dig. Påminner mig om ett program jag lyssnade på där de berättade riktigt färsk mat. Den var så färsk att den fortfarande levde. Räkor hade berusats med risvin och åts i levande skick.
la spezia, stad med många unga män i vita uniformer, sommmaren 2000: hade vandrat i cinque terra och beställde in en pastarätt med vad som på engelska kallades whitebait, dvs fiskyngel som nästan bara var ögon, jag äter verkligen allt, men hade lite problem den där gången för alldeles för länge sedan
lisa- du får gärna låta min köttfärssås vara med i tävlingen
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida